turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø 
Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø
 
Badehuset Søly

Badehusene ved Vestre Strand

Badehuse ved Vestre Strand
 

VANDRETUR VED BADEHUSENE PÅ VESTRE STRAND

Du har sikkert bemærket de små kulørte badehuse, der ligger som perler på en snor udenfor Ærøskøbing. De ikoniske og særdeles attraktive badehuse når snart en alder af 100 år, og har været udsat for trusler med fjernelse til følge gennem tiderne.

Få historien om badelivets opståen i Ærøskøbing i slutningen af 1800-tallet og de første huse på stranden samt ærøboernes kamp for at bevare disse  enestående badehuser.

Vi mødes onsdage på stranden og følger guiden fra Strandskoven langs badehusne og slutter omkring Bjerget. Turen tager cirka 1 time og der er ca. 1 kilometer at vandre i et stille og roligt tempo.

Turen guides af forfatteren Allan Harsbo, der har skrevet bogen "Badehusene ... en fortælling om badelivet i Ærøskøbing".

Hvornår:

Kl. 10:30  den 05. august
kl. 10:30  den 13. august

Skulle du ønske en specialtur på en anden ugedag eller udenfor perioden - så kontakt os gerne (min. 8 personer) på 40466675.

Hvordan: Guiden møder kun op på dagen hvis der er bookinger til turen. Turen kræver mindst 5 bookede personer. Så husk at tilmelde dig..

Pris  for turen: kr. 40,00 per person - børn under 12 år går gratis med. Du betaler til guiden kontant eller på MobilePay.

Mødested: Vi mødes på Vesterstrand ved Ærøskøbing ud for badebroen ved flaget

Sådan booker du din badehustur:

Ring til os på telefon 4046 6675 og meld dig til med navn og antal personer - du får så straks en bekræftelse, hvis turen gennemføres. 

Du kan også melde dig til turen på e-mail badehus@aeroetours.dk ved at angive de samme informationer som ovenfor. Vi sender dig en bekræftelse som svar på din booking.