turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
 
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

     
 Kort over Birkholm

Birkholm by

Transport på Birkholm

Gynger på Birkholm

TAG MED OS PÅ ØHOP - BOOK EN ENDAGSTUR TIL BIRKHOLM

Er du til naturoplevelser – så tag med os på 6-timers ØHOP til Birkholm

Vi sejler fra Marstal kl. 08:30 med M/S Birkholm og ankommer ca. 20 min. senere til den lille ø med kun 9 faste indbyggere. Her er hyggeligt og du befinder dig langt fra verdens stress og jag. Du får nu 6 timer på øen, hvor du kan slappe helt af og gå ned i tempo.   Kl. 15:00 sejler vi tilbage til Marstal med ankomst kl. ca. 15:20.

Her findes ikke restauranter, kroer eller andre typer af menneskeskabte oplevelser. Du er helt din egen hånd og oplevelsen består i et fantastisk ophold  på en utrolig smuk ø med vandreture langs kysten i den friske natur i øhavet  og at indsnuse naturen og den friske luft, som findes i rigeligt mål.

Birkholm er en flad ø på 92 hektar (en hektar svarer ca. til en fodboldbane) - det højeste punkt på øen er 2 meter over havet. Du kan vandre rundt om hele øen ude ved kysten, hvor der er stier de fleste steder. Hele turen er på ca. 6 km og tager ca. 3 timer.

Endvidere bør du ikke snyde dig selv for en tur "op i byen", og besøge gadekæret og de gamle huse i det lille samfund.

Du kan læse mere om Birkholm her

Du får inden afgang leveret en madpakke fra Restaurant Berg i Marstal, men må selv sørge for drikkevarer og ekstra proviant til dagen. Der findes et drikkevandssted, hvor du kan tanke friskt vand. Husk at medbringe dit kamera - for her er mange gode billeder at skyde.

Vi sejler TIRSDAGE og TORSDAGE fra havnen i Marstal. Turbåden "Birkholm" afgår fra Fiskerihavnen i Marstal på turdagne kl. 08:30 - mød venligst op 10 min. før afgang. Se et kort over afgangstedet her.

 

 

BOOK OG BESTIL DIN BILLET HER

BILLETTYPE
AFGANGDATO
ANGIV MOBILTELEFON

 

Kan du ikke benytte ovennævnte betalingsmåde, kan du også betale med MobilePay til 40466675 eller ved at overføre totalbeløbet til konto 1329 7560219193. Husk at sende os en mail med detaljer på den ønskede rejse.

 

Der er begrænset plads på båden til Birkholm, derfor tilrådes pladsbestilling i god tid, hvis du vil være sikker på at komme med.

Vi har mulighed for at lave ekstrature. Er du en større gruppe - så kontakt os venligst for arrangementet her - eller på 4046 6675

Ekstra information:
Du kan besøge to af Birkholms beboere, brødrene Frede og Morten på en meget tidlig forårsdag i denne lille video her

 

Læs her en rejsebeskrivelse fra en af vore deltagere i denne hyggelige tur (2017)

Øhop til Birkholm - ferie oplevelsen på Ærø blev denne gang tilsat et ekstra krydderi med en dejlig tur til Birkholm arrangeret af Ærøtours. Afgang med post båden kl. 8.30 fra havnen i Marstal med en dejlig madkurv i bagagen fra fru Berg`s restaurant. Ca. 20 min. sejlads med god orientering undervejs om, hvad der ventede os, når vi kom frem. Dejligt vejr, skønne natur omgivelser og ikke mindst fred og ro var hvad vi så måtte finde os i de 6 timer vi tilbragte på Birkholm. Eft
er at være gået i land satte vi kursen mod "byen" midt på øen, hvor vi hurtigt fandt forsamlingshuset med et lille indkøbs sted til proviantering. Travetur rundt på velanlagte stier og langs stranden tilsat de rolige bølge skvulp er uden tvivl den bedste måde at dyrke afslapning på.- Efter at have nydt den gode madpakke gik vi på havnen og nød omgivelserne der tilsat et par timers læsning i en god medbragt bog. Med ro i sjælen og en god dags oplevelser tog vi så kl. 15 post båden tilbage til storbyen Marstal. - Og det var en tur vi varmt vil anbefale at man oplever, når man gæster Ærø....


 
 
 
   
     
   
 
 
     
     


køb bøger - tag på cykeltur - køb BYEN RUNDT" - få gode oplevelser - vore femstjernede services - få hjælp til ophold - webmaster