turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

     
Ærøskøbing - Ærø på egen hånd   BOOK ÆRØSKØBING PÅ EGEN HÅND
Oplev den smukke gamle by, Ærøskøbing spis på Café På Torvet eller Den Gamle Købmandgaard i den gamle by og besøg Ærø Museum, Flaske Peter. eller Det Gamle Værft
 
Du får retur færgebilletter, og kan vælge at spise frokost på restaurant "Paa Torvet" eller "Den Gamle Købmandsgaard"  i Ærøskøbing og en adgangbillet til Flaske Peters berømte samling. Oplev den gamle smukke by, hvor de velbevarede huse - det ældste helt fra 1645 danner rammen om en unik by. Du får endvidere vores e-bog "Byen Rundt" - så du  med bogen i hånden kan foretage en byvandring. Der er massser af muligheder for gode spadsereture i byen og omegnen. Har du lyst er der også tid til at tage den gratis bus rundt på øen.

Du kan se spisestederne her: Paa Torvet eller Den Gamle Købmandsgaard

Disse ture kan bookes alle ugedage fra Svendborg og Fynshav.

Pris kr. 380,00 for voksne kr. 200,00 for børn (4 - 15)

Du kan nedenfor købe og booke billetter til din egen tur på Ærø
     
 
  Ærø på egen hånd 
BILLETTYPE
VÆLG FÆRGERUTE
VAELG SPISESTED
REJSEDATO (DDMM
ANGIV MOBILTELEFON


    Der lægges 1 billet i indkøbskurven, når du trykker på "Læg i indkøbsvogn" . Hvis der er flere passagerer, skal du skrive det totale antal i i firkanten med "antal" i indkøbsvognen

Kan du ikke benytte ovennævnte betalingsmåde, kan du også betale med MobilePay til 40466675 eller ved at overføre totalbeløbet til konto 1329 7560219193. Husk at sende os en mail med detaljer på den ønskede rejse.