turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
 
English  Deutsch
de bedste oplevelser på Ærø    Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

     
Marstal - Ærø på egen håndÆrø på egen hånd - Marstal
  BOOK MARSTAL PÅ EGEN HÅND
Oplev det unikke Søfartsmuseum og den maritime stemning

 
Du får færgebilletter, gratis bus, en frokost på restaurant Fru Berg i Marstal og en adgangbillet til Søfartsmuseet

Tirsdag, onsdag og torsdage i juli og august er der gratis guided tur på museet kl. 11:00. Glem ikke at aflægge et besøg på Eriksens Værft (sammen med museet), hvor du kan komme ombord på skonnerten "Bonavista". Efter Søfartsmuseet og frokost på Restaurant Fru Berg er der masser af tid til en spadseretur i hyggelige Marstal. Har du lyst, er der masser af tid til at tage den gratis bus rundt på øen.

Disse ture kan bookes alle ugedage.

Pris kr. 360,00 for voksne kr. 200,00 for børn
Har du problemer med at booke med kreditkort, og ønsker at overføre pengene til os via netbank - så læs under "en anden betalingsmåde" - klik her

BILLETTYPE
VÆLG FÆRGERUTE
ØNSKET REJSEDATO (DDMMÅÅ)
ANGIV MOBILTELEFONDer lægges 1 billet i indkøbskurven, når du trykker på "Læg i indkøbsvogn" . Hvis der er flere passagerer, skal du skrive det totale antal i i firkanten med "antal" i indkøbsvognen

Kan du ikke benytte ovennævnte betalingsmåde, kan du også betale med MobilePay til 40466675 eller ved at overføre totalbeløbet til konto 1329 7560219193. Husk at sende os en mail med detaljer påden ønskede rejse.