turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

BUSREJSER TIL ÆRØ  

PLANLÆG GRUPPETURE TIL ÆRØ FOR DIN FORENING, DIT FIRMA ELLER BUSSELSKAB

Ærø er som skabt til en tur med en bus - enten en endagstur eller en tur over flere dage..

Vi har stor erfaring med tilrettelæggelse af busrejser til Ærø. Du skal blot kontakte os, og vi arrangerer hele besøget efter dine ønsker.

Hvad enten du er busvognmand eller en forening (fx pensionistklub), er vi eksperter i at hjælpe dig. Vi har stor erfaring I at levere en totalløsning, der passer lige nøjagtigt til dine behov.

Vi tilbyder dig bl.a. følgende i vores totalløsning:

A. Reservation for bus og passagerer på færgerne til Ærø
eller reservation af lokal bus på Ærø
B. Planlægger tur øen rundt efter dine behov og leverer en turbeskrivelse, du kan bruge til din beskrivelse af turen i forbindelse med dit interne salg. .
C. Leverer guide, der stiger på bussen ved færgens ankomst til Ærø, eller hvor du måtte ønske det
D. Booker og arrangerer frokost på restaurant efter dit valg (vi foreslår gerne)
E. Foreslår og booker øvrige oplevelser på Ærø - alt efter dit ønske
F. Udsteder færgebilletter til dine passagerer og bussen
G Reserverer morgenkaffe på færgen til Ærø eller aftensmad på færgen retur.

 

Du kommer frem og tilbage med en bus og passagerer på færgen til lave priser Vi foreslår den billigste pris og periode.

Hvis du vælger at tage færgen til Ærø med en større gruppe uden bus, tilbyder vi attraktive billetpriser. Vi arrangerer også her gerne dit besøg på vores skønne ø. Du kan køre øen rundt med vor lokale turistbus. Vi har lokal guide på bussen (giver absolut det bedste resultat).

Til alle vore ture leverer vi professionelle lokale humørfyldte busguides, der alle kender det ærøske samfund og hver en krog af vores ø.

Attraktive besøgssteder er fx Rise Bryggeri med deres gode øl og ølsmagning samt en lækker frokostbuffet i bryggeriet. Ærø Whisky i Den Gamle Købmandsgaard med fortællingen om destilleriet og smagsprøver er også et besøg værd. Et besøg på Søfartsmuseet i Marstal, frokost i Fru Bergs Restauranter på havnen i Marstal eller Gæstgiveriet i den charmerende landsby Bregninge, den verdensberømte Flaske Peters Samling i Ærøskøbing  og det nyrestaurerede Ærø Museum i Ærøskøbing med en ny og spændende udstilling om ærøboerne gennem tiderne.  eller det gamle hertugelige jagtslot Søbygaard fra 1580   eller hvad med at smage de berømte Ærø Pandekager "løwtens påkar" med stikkelsbær kompot ?

Vi har adgang til gode overnatnings- og  spisesteder, både restauranter og dem, der leverer lunchbokse til bussen. Vort pristilbud til jer vil være en pris per passager - og det er ikke dyrt.  Spørg os om priser og muligheder.

Du kan hente vores folder med information om busture her
  Kontakt os på info@aeroetours.dk eller på telefon 40 46 66 75 for at høre nærmere.