turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
 
De bedste ture på Ærø    

Oplevelser på Ærø 
bedste ture på ærø 

Udflugtsbåden Little Ellen 
Kleven

Birkholm

Strandhusene

Relateret billede
  SEJL 100% KLIMAVENLIGT MED  PÅ UDFLUGTER TIL ØHAVET OMKRING ÆRØ MED SUN-CRUISEREN "LITTLE ELLEN"

Du sejler med et lydløst og 100% eldrevet miljørigtigt udflugtsskib, der bl.a. drives af de 12 solceller på taget. Formen på skibet er utraditionel, idet vi har satset på passagerkomforten og skabt god plads til 12 passagerer ombord. Vi sejler fra Ærøskøbing Havn hver dag.

Little Ellen er ved at være klar på reparationsværftet. Vi forventer normal sejleds i løbet af næste uge - nærmere info udsendes.

Du kan se en video af "Little Ellen", der sejler på tur fra Ærøskøbing her 

Skipperne på vore ture er fuldbefarne søfolk, alle med en fortid i den danske handelsflåde.

Oplev en fantastisk smuk sejltur i de indre farvande omkring Ærø. Se vor smukke ø fra søsiden fra vinkler, du normalt ikke ser. Vi bringer dig tæt på kysterne og vi passerer nogle småøer undervejs- alle steder med mulighed for gode billeder. Du kan medbringe mad og drikke på dissse ture. Vi sølger også øl og vand ombord.

Rutekort Little Ellen

Sejlruterne er alle angivet under normale vejrforhold. Baseret på skipperens bedømmelse, kan der ske ændringer på grund af vejr og vind.

FARTPLAN FOR SÆSONEN 2019

Fartplan Ellen 

A:  I perioden 1. juni - 15. juli  kl. 20:00 
B:   I perioden 1. juni - 15. juli   kl. 22:00

Turene gennemføres kun ved 3 eller flere bookinger på en rute.

Her finder du "Little Ellen" s anløbsplads i Ærøskøbing Havn KLIK HER

VAELG TUR
DATO FOR SEJLTUR
MOBILTELEFONAntal passagerer (hvis mere end en passager) angives i formatet efter at du har trykket på "læg i indkøbsvogn".

Alle ture til sejladser kan bestilles på nettet indtil kl. 20:00 dagen forinden. Ved senere bestilling - kontakt os på +45 4046 6675 og forhør om plads - eller køb din billet i forretningen på Det Gamle Værft lige overfor anløbspladsen.   

Ønsker du at chartre "Little Ellen" til specialture, bryllupper, fødselsdage etc, kan dette gøres på telefon 40466675 eller ved mail til ellen@aeroetours.dk. Få et godt tilbud på chartertur.