turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

 
BUSTUR TIL RISE

Rise Bryggeri historie 
Bryggeriet produktion

Smag på øltyperne

  TAG MED PÅ BRYGGERIBESØG PÅ RISE BRYGGERI 
ONSDAGE OG LØRDAGE - FOR MINDRE GRUPPER

Rise Bryggeri ligger i enestående hyggelige omgivelser midt på Ærø i landsbyen Rise. Bryggeriet producerer rigtigt gode ølsorter og mange af dem fås som økologiske produkter. En af de mest populære er Hertug Hans No. 5 valnød bryggen, men også deres andre produkter sølger godt.

Du får nu chancen for at opleve det lille bryggeri, hvor vi først inviterer dig til en kort snak om bryggeriets historie. Du vil også her høre om Ærø Cigaren, der produceres på markerne omkring Rise Bryggeri og håndrulles i lokaler i tilknytninmg til bryggeriet.   

Efter den korte orientering følger en ølsmagning, hvor de forskellige ølsorter præsenteres og produktionsprocessen beskrives. efterfulgt af en smagning af nogle af bryggeriets  forskellige ølsorter. Der bliver også lejlighed til at se produktionsanlægget med tappehal.

Efter bryggeribesøg og ølsmagningen går vi i bryggeriets hyggelige café, hvor vi får deres populære platte serveret Hertil kan du købe og nyde en af deres gode ølsorter.

Bryggeriet har også en lille butik, hvor du har mulighed for at købe din egen øl med hjem direkte fra bryggeriet. Her forhandles også cigarer fra Ærø Cigar.

Efter frokosten og besøg i butikken, venter bussen og kører dig tilbage til Ærøskøbing lkl. 13:30. Du er herefter fri til at gå en tur i hyggelige Ærøskøbing og du kan tage færgen retur til Svendborg når det passer dig.
 
Du kan deltage fra Ærø hvor du blot stiger på bussen ved havnen, eller du kan deltage fra Svendborg med færgen med afgang kl. 09:05 hvor du får retur færgebillet oveni.

Du får færgebillet (hvis du ankommer med færge), busbillet til specialbus, adgangsbillet til bryggeribesøget og værdikupon for frokosten. Ture fra Faaborg eller Fynshav kan også arrangeres.

Min antal gruppedeltagere: 12 personer.

Prisen for disse ture er kr. 530,00 per person alt inklusive

Inkl. færgebillet (retur), rundvisning og ølsmagning på bryggeriet, frokost på bryggeriet og buskørsel fra Ærøskøbing Færgehavn og retur.

Kontakt os på info@aeroetours.dk eller på telefon +45 4046 6675 for nærmere info.
     
     
     
     
         

 

 


k