Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

JULEBUSSEN 2017 til Ærø     

Kør med ærøtours til og fra Ærø i JULEN 2017.

Undgå køerne ved færge og busser samt perronskift med kufferter og pakkenelliker - sæt dig tilrette i den moderne JULEBUS, der kører dig direkte hjem eller ud til jul.

Der køres i år to ture fra Ærø med opsamling i Marstal Havn og ved færgen i Ærøskøbing og fra Ingerslevsgade i København (CPH) med afstigning i Ærøskøbing og Marstal.

Der lukkes for bookinger til bussen kl. 20:00 dagen før afgangsdagen. HVis den er fuldt booked sker det ved fuld status.

Vi kører efter følgende fartplan:
 
Fartplan 2016

** Afgang og ankomst til og fra Søby sker med de ordinære rutebusser.


Billetterne kan bookes og købes som enkelt- eller dobbeltrejser. Du køber dbbeltbillet hvis du vil køre med os ud og hjem og får rabat i forhold til enkeltbilletprisen. Du køber en enkeltbillet hvis du kun vil køre på en af turene.

Alle priser er eksklusive færgebillet til og fra Ærø - der er lave priser på færgen kr. 80,00 for en voksenbillet - så den køber du selv ombord.


Vi beregner følgende billetpriser:

Billetpriserenkeltbillet

Du kan booke og købe dine billetter nedenfor - så snart du har købt, modtager du en kvittering fra Paypal på betalingen. Lidt senere modtager du dit reservationsnummer med SMS til det mobilnummer, du har angivet i reservationen.

Der er maks. plads til 50 passagerer (alle billetkategorier) på hver bus - book i god tid hvis du vil være sikker på en plads.


KØB BILLETTER HER


Kan du ikke bestille via nettet - kan du læse mere her

Ved annullering af bestilte billetter gælder følgende regler - læs her

Turene arrangeres af ærøtours i samarbejde med Jesper Bus