turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø   Find us on Facebook

     
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

     
Julemarked på Ærø  

Julekareten kører

Julenisser på Ærø


Torvet ved julen Ærø
  TAG TIL JULEMARKED I ÆRØSKØBING - ET RIGTIGT ÆVENTYR
 
Oplev den helt særligt hyggelige og varme julestemning på vore julemarkeder. Du får retur færgebilletter og en hyggelig frokost på en af vore gode restuaranter i byen og muligheden for at deltage i julemarkedet. Hele Ærøskøbing er juleudsmykket, og du vil opleve nisser for alle aldre i den gamle bys gader. Duftene fra de mange boder vil brede sig og øen vil præsentere det bedste fra alle juleglade ærøske producenter - hele byen vil kort sagt ose af julestemning Måske får du også lejlighed til at smage en af de berømte ÆRØ Æbleskiver med svedskefyld - en herlig julespise.

For børn og barnlige sjæle er der nisseoptog og kørsel med den gamle postvogn i byen. Du vil møde vægterne fra den gamle by - de vil alle dage tilbyde dig en tur rundt i byen og fortælle gode historier fra før verden gik af lave. 

Du får en frokostkupon tilsendt sammen med billetten - denne kan anvendes på flere restauranter i Ærøskøbing,  "På Torvet" og "Den Gamle Købmandsgaard".
 
Hent julemarkedets store program ved at klikke her

Disse ture kan bookes fra Svendborg og Fynshav  den 24. og 25. november samt den 1. og 2. december. 

Pris kr. 240,00 for voksne kr. 120,00 for børn
 
VÆLG FÆRGEBILLET
HVOR SEJLER DU FRA
ØNSKET REJSEDATO
MOBILTELEFON
Der lægges 1 billet i indkøbskurven, når du trykker på "Læg i indkøbsvogn" . Hvis der er flere passagerer, skal du skrive det totale antal i i firkanten med "antal" i indkøbsvognen. 

Kan du ikke benytte ovennævnte betalingsmåde, kan du også betale med MobilePay til 40466675 eller ved at overføre totalbeløbet til konto 1329 7560219193. Husk at sende os en mail med detaljer på den ønskede rejse.
Når du trykker på "Læg i Indkøbsvogn" har du bestilt en billet og du omdirigeres til vort betalingssystem.  Vil du købe flere billetter skal du rette entallet i den formular, du modtage fra os til betaling. Voksen og børnebilletter købes særskilt.

Du kan også købe dine billetter ved at bruge Mobilepay. Her skal du sende beløbet til 4046 6675 og sende os en sms til samme nummer med informaton om din e-mail adresse, så modtage du billetter etc.på din e-mail adresse.