turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

Meet the locals - meet the islanders   BOOK SPIS MED ÆRØBOERNE

Mød øboerne på en aften på Ærø og spis en god middag med dem ....

Meet the locals er et kendt koncept flere steder i verden - også på Ærø. Her kalder vi det: Meet and eat with the islanders. Du booker en aften hos en ærøsk familie, der har meldt sig som værtspar og de inviterer dig til en privat middag i deres hjem. Du ankommer kl. 19:00 og der serveres middag for dig med drikkevarer. Tanken er, at I sammen skal udveksle tanker og oplevelser.

I kan her få information om, hvordan et er at leve på en lille ø med ca. 6000 indbyggere i øhavet. Familiens forventninger er, at du er åben og klar til en hyggelig aften med snak om både dit og vores liv.

Du transporterer dig selv til værtsparret, og aftenen er sat til at slutte kl. 22:00.

Pris kr. 315,00 for voksne og kr. 150,00 for børn.

Du kan booke her, så vil vi forsøge at matche dine ønsker så godt vi kan. Du kan på betalingssiden i besked til sælger anføre specielle ønsker vedr. husdyr, mad etc. Det er ikke sikkert vi kan leve op til dine ønsker, men så får du besked. 

Så snart du har booket din aften får du besked på din e-mail adresse eller telefon omkring arrangementet.
   
BILLETTYPE
Alder på gæster
ØNSKET DATO
ANGIV MOBILTELEFON

 

Kan du ikke benytte ovennævnte betalingsmåde, kan du også betale med MobilePay til 40466675 eller ved at overføre totalbeløbet til konto 1329 7560219193. Husk at sende os en mail med detaljer på den ønskede rejse.
 
     
     
     
     
     
     
     
     


køb bøger - tag på cykeltur - køb BYEN RUNDT" - få gode oplevelser - vore femstjernede services - få hjælp til ophold - webmaster