turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

HELDAGSTUR PÅ ÆRØ

NU MED TEMATURE - OHØJ ÆRØ og ØL & TOBAK...

Du stiger på bussen i Ærøskøbing og kører ÆRØ rundt og slutter af med en dejlig og spændende frokost.  

TIRSDAGE kører vi til Rise Bryggeri og får historien om øllen (og smager den) og på ONSDAGE kører vi til Marstal Søfartsmueum og får saltvandoplevelser i massevis.

På denne endagstur til Ærø  får du returbillet til Ærøfærgerne, en herlig  bustur Ærø Rundt samt frokost og gode oplevelser på Rise Bryggeri eller Marstal Søfartsmuseum.

Kommer du fra Svendborg ankommer du til Ærøskøbing, hvor Jesper Bus venter på dig i sin turbus og du kan se frem til en oplevelsesrig tur gennem det smukke ærøske landskab. Turbussen afgår kl. 10:30 og vi kører tirsdage og onsdage.

Kommer du fra Fynshav på Als - tager du bussen efter færgeankomst (gratis) fra Søby til Ærøskøbíng, hvor du ankommer kl. 09:30 og stiger på turbussen ved færgelejet i Ærøskøbing kl. 10:30.  

Er du allerede på Ærø, kan du booke uden færgebillet nedenfor, og stige på bussen kl. 10:30.

Turene slutter i Ærøskøbing ved påstigningsstedet kl. ca. 15:30

Rise Bryggeri Cafeen Ærø Cigaren

 
TEMABUSTUR ØL og TOBAK

TIRSDAGE  - RISE BRYGGERI

På busrundturen besøger vi
RISE BRYGGERI og får historien om bryggeriet Vi smager på deres utroligt fine øl, bl.a. valnød. Vi får også historien om ÆrøCigaren, der produceres her i Danmarks eneste tobaksplantage, der er nabo til bryggeriet. Vi slutter af med en rigtig god frokost på bryggeriet. 

På denne tur kører bussen dig rundt til alle de smukke steder på vores ø, kyndigt vejledt af de indfødte chauffører, Jesper Bus eller John Enevoldsen, der begge er eksperter i de ærøske landskaber og forhold og fortæller med en god del humor. Vi kommer forbi Bregninge, Skovby, Søbygaard, Søby og Voderup. Vi stopper for en rigtig god frokost på Rise Bryggeri. Busturen slutter i Ærøskøbing ca. kl. 15:00.   

Læs turens program her

Turene køres tirsdage i perioden 4. JULI - 29. AUG
 

Pris for turene (alt inkl.):


kr. 561,00 for voksne kr. 280,00 før børn (4-15) 

Turene gennemføres ved min. 25 deltagere. 


Køb og book din billet her
ærøtiurs TEMA BUSTUR

ÆRØ OHØJ tur til Marstal
  TEMA BUSTUR ÆRØ OHØJ

ONSDAGE - SØFARTSMUSEET I MARSTAL

Efter busrundturen slutter vi af på
Marstal Søfartsmuseum, hvor der er lagt op til en inspirerende og sjov aktivitet med gode skipperhistorier, skippermad og sømandssange fra sejlskibenes tid Vi slutter af med et besøg på Søfartsmuseet.

På denne tur kører bussen dig rundt til alle de smukke steder på vores ø, kyndigt vejledt af de indfødte chauffører, Jesper Bus eller John Enevoldsen, der begge er eksperter i de ærøske landskaber og forhold og fortæller med en god del humor. Vi kommer forbi Bregninge, Skovby, Søbygaard, Søby og Voderup. Vi stopper ved Marstal Søfartsmuseum, hvor vi bliver underholdt i det maritime univers. Busturen slutter i Ærøskøbing ca. kl. 15;00.

Læs turens program her  

Turene køres onsdage i perioden 5. JULI - 28. AUG  

Pris for turene (alt inkl.):


kr. 561,00 for voksne kr. 280,00 før børn (4-15) 

Turene gennemføres ved min. 25 deltagere. 


Køb og book din billet her
     
     


 

 


k