turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
 
De bedste ture på Ærø For our English Speaking Friends 

BOOK ALL- INCLUSIVE BIKE TOURS  click
here
 

Oplevelser på Ærø 
 

VI GØR ÆRØ NEMMERE FOR DIG

PAKKEREJSER og TURPAKKER

Du får en af Danmarks smukkeste sejlture til Ærø fra Svendborg eller fra Fynshav på Als. Du kan vælge mellem mange forskellige oplevelser. Du kan køre øen rundt på cykel, og spise lækker frokost på restaurant, Du kan tage på en af vore busture, der fører dig øen rundt med gode historier og  ekstraordinære sjove oplevelser på Rise Bryggeri  Du kan også tage afsted  på egen hånd med museumsbesøg og hyggelige frokoster på gode festauranter.
Du kan købe billetter og læse meget mere om vore ture i 2018 ved at klikke nedenfor.

         
JULEBUSSEN 2017 til Ærø   Sommerrevy   TURE TIL SLESVIG 
HØJTIDSBUSSER til og fra Ærø

æ
røtours kører busser til og fra Ærø i forbindelse med JUL & PÅSKE.

Check vores hjemmeside for priser og fartplan
  TURE TIL SØNDERBORG REVYEN

Hvert år arangerer vi mindst en dagstur til Sønderborg Revyen med revyforestilling og revyfrokost. Turen 2018 er allerede udsolgt

Check vores hjemmeside for de kommende events 
  Tag med os og historikeren Jesper Groth på endags busture til Slesvig.

I 2019 går turen til  Friedrichsstadt, Husum og Sönke Nissen Koogen. Tag med os på en sjov og historisk lærerig tur til de gamle danske områder.  Vi kører den 25. juni og den 20. august. 
Læs mere
         
LEJ CYKEL PÅ ÆRØ Bøger om Ærø Ærøs fane
LEJ DIN CYKEL - Ærø er en utrolig smuk cykelø. Har du ikke medbragt din cykel til øen, kan du leje din egen gode cykel i Marstal, Søby eller Ærøskøbing ved at klikke her.   Læs mere her   Inden du  begiver dig afsted til vores skønne ø, er det en god idé at være forberedt. Find inspiration til ture på cykel eller gåfod ved at købe en eller flere af vore bøger. Der er både rejseguide til Ærø og Cykelkort .... læs mere   EN HISTORISK FANE. Rundt omkring på øen og fra skibsmasterne ser du dette flag vaje. Du får hele historien og kan købe dit eget flag eller mærkat til bilen. Eller måske et Ærøflag til din båd.  Læs mere ...