Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Påskebussen LOGO  SKAL DU TIL ÆRØ I

PÅSKEFERIEN ? ELLER MÅSKE

EN TUR TIL KØBENHAVN ?
 

Kør med ærøtours til og fra Ærø i PÅSKEN 2018

Undgå køerne ved færge og busser samt perronskift med kufferter og pakkenelliker - sæt dig tilrette i den moderne PÅSKEBUS, der kører dig direkte hjem eller ud i PÅSKEN

Der køres i år to ture fra Ærø med opsamling i Marstal Havn og ved færgen i Ærøskøbing og fra Ingerslevsgade i København (CPH) med afstigning i Ærøskøbing og Marstal.

Der lukkes for bookinger til bussen kl. 20:00 dagen før afgangsdagen. Hvis den er fuldt booked sker det allerede ved fuld status.

Note:
Vi kører bussen hvis vi er mange nok. Der kræves ca. 35 passagerer i hver retning på begge dage for at bussen kører. Senest den 15. marts kigger vi på bookingtallet, og hvis der IKKE er nok, der har booket, så ser vi os desværre nødsagt til at aflyse bussen. Alla bookede billetter refunderes og de enkelte passagerer informeres direkte,  Vi håber og tror vi lykkes.

Vi kører efter følgende fartplan:
 
Timetable Påskebus

** Afgang og ankomst til og fra Søby sker med de ordinære rutebusser.


Billetterne kan bookes og købes som enkelt- eller dobbeltrejser. Du køber dbbeltbillet hvis du vil køre med os ud og hjem og får rabat i forhold til enkeltbilletprisen. Du køber en enkeltbillet hvis du kun vil køre på en af turene.

Alle priser er eksklusive færgebillet til og fra Ærø - der er lave priser på færgen kr. 80,00 for en voksenbillet - så den køber du selv ombord.


Vi beregner følgende billetpriser:

Billetpriserenkeltbillet

Du kan booke og købe dine billetter nedenfor - så snart du har købt, modtager du en kvittering fra Paypal på betalingen. Lidt senere modtager du dit reservationsnummer med SMS til det mobilnummer, du har angivet i reservationen.

Der er maks. plads til 50 passagerer (alle billetkategorier) på hver bus - book i god tid hvis du vil være sikker på en plads.


KØB BILLETTER HER


Kan du ikke bestille via nettet - kan du læse mere her

Ved annullering af bestilte billetter gælder følgende regler - læs her

Turene arrangeres af ærøtours i samarbejde med Jesper Bus