turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
de bedste oplevelser på Ærø    Find us on Facebook


Oplevelser på Ærø 
 
Tag en tur til smukke Ærø med ÆRØTOURS
 

Endagstur  rundt om Flensborg Fjord og tæt på Ærøs historie.

Vi følger sporene i Ærøs og den dansk-tyske historie rundt om Flensborg fjord.

 


 
   

Tag med på spændende endagsture til Slesvig. Vi kører turene den 6. juni og den 15. august 2017 med Jesper Bus over Søby-Fynshav om morgenen og følger i sporene på den danske og ærøske historie i det tidligere hertugdømme,  Slesvig.

Historikeren Jesper Groth er rejseleder på disse ture, hvor vi besøger det smukke Sandbjerg Gods i Sundeved (bygget af Søbygaards bygherre, Hertug Hans den Yngre). Vi fortsætter til Flensborgs gamle kirkegård med Istedløven og Bundsenkapellet. En tur ned ad gågaden i Flensborg fører os til den danske Helligåndskirke med Bjørn Nørgaard mosaikker. Et besøg på Kobbermøllen ved Krusåen er også indlagt. Efter en skøn frokost på den danske, Jaruplund Højskole fortsætter vi til Lyksborg Slot og de gamle danske områder på halvøen Angel. – alt under ledsagelse af Jesper Groth, der gennem sit virke som højskolelærer syd for grænsen har et indgående kendskab til området og hertug-dømmernes historie.

 

Inden vi passerer grænsen på hjem-vejen, shopper vi i en af grænse-butikkerne og vi slutter besøget af med en vandretur i den smukke slotshave på Gråsten Slot. Vi tager færgen hjem fra Fynshav kl. 18:30 med ankomst i Søby kl. 19:30.

Pris for hele dagen kr. 695,00/person – inklusive færgebilletter, bus, guide, frokost og museumsadgang.

Turen kræver pas.

 

Begrænset antal pladser på disse unikke ture – pladsbestilling nødvendig. Turene kræver mindst 30 passagerer per tur for gennemførelse. Bestil plads her eller på telefon 4046 6675

 

 

Du kan bestille og købe dine billetter nedenfor.

VAELG BILLETTYPE
VAELG REJSEDATO
ANGIV MOBILNUMMER

Sandbjerg

Mørvik


Hans


Lyksborg Slot