turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
 
De bedste ture på Ærø    

Oplevelser på Ærø 
bedste ture på ærø 
TAG MED OS PÅ UDFLUGTER TIL ØHAVET OMKRING ÆRØ


MED SUN-CRUISEREN "LITTLE ELLEN"


  lille ellen   
Vi sejler fra Ærøskøbing Havn hver dag

Vi sejler mod Kleven kl. 10:00 og er hjemme igen efter ca. 1 time

Ved behov og overbooking på 1. tur, sejler vi samme tur igen kl 11:30.
Det får du besked om ved bookingenSUNSET CRUISE Vi sejler ud i det blå hver aften kl. 18:00 på en

 dejlig tur - hvor skipper bestemmer ruten afhængig af vejr og vind. .


Rutekort

Oplev en fantastisk smuk sejltur i de indre farvande omkring Ærø. Se vor smukke ø fra søsiden fra vinkler, du normalt ikke ser. På turen til Kleven passerer vi de to små øer, Dejrø og Lilleø.

Vore Sunset Cruises bringer dig tæt på kysterne og vi passerer nordom Dejrø - alle steder med mulighed for gode billeder. Du kan medbringe mad og drikke på dissse ture.

Du sejler med et lydløst og 100% eldrevet og miljørigtigt udflugtsskib, der bl.a. drives af de 12 solceller på taget. Formen på skibet er utraditionel, idet vi har satset helt på på passagerkomforten og skabt god plads til 12 passagerer ombord.

"Little Ellen" afgår fra den gamle havn i Ærøskøbing og sejler tilbage til udgangspunktet. Foruden vore faste ture, sejles der charterture på bestilling og  også solnedgangsture

For fartplan, priser og booking - gå direkte her

Alle ture til sejladser skal senest bestilles på nettet kl. 20:00 dagen forinden. Ved senere bestilling - kontakt os på +45 4046 6675.


Her finder du "Little Ellen" s anløbsplads i Ærøskøbing Havn - se her

Ønsker du at hyre "Little Ellen til charter- eller fisketure, kan dette gøre på telefon 4046 6675 eller ved mail til ellen@aeroetours.dk.
Spørg på pris og ture.