Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

JULEBUSSEN 2017 til Ærø   

JULEBUS 2019 på en ny måde

Bussen kører til og fra SvendborgUndgå køerne ved færge og busser samt perronskift med kufferter og pakkenelliker - sæt dig tilrette i den moderne JULEBUS, der kører dig direkte til eller fra færgen i Svendborg.

Der køres i år to ture fra Svendborg opsamling og aflevering i Svendborg ved færgen og fra/til Ingerslevsgade i København, Høje Tåstrup, ved Ølby (Køge)  samt ved Slagelse og Nyborg.

Fra Ærø: Du tager færgen fra Ærøskøbing kl. 10:35 og stiger på bussen, der venter ved færgelejet efter ankomst til Svendborg.

Til Ærø
: Du stiger på bussen ved det angivne tidspunkt og ankommer til Svendborg Færge til afgangen kl. 12:05 med ankomst på Ærø kl. 13:20.

JULEBUSSEN KØRER UANSET DELTAGERANTAL - så hvis du vil med så skynd dig at booke pladsVi kører efter følgende fartplaner:

Fartplan JULEBUSSEN FRA ÆRØ


Fartplan JULEBUSSEN TIL ÆRØ

Busafgang og ankomst til og fra Marstal/Søby sker med de ordinære rutebusser til og fra færgen i Ærøskøbing
.

Billetterne kan bookes og købes som enkelt- eller dobbeltrejser. Du køber dbbeltbillet hvis du vil køre med os ud og hjem og får rabat i forhold til enkeltbilletprisen. Du køber en enkeltbillet hvis du kun vil køre på en af turene.

Alle priser er eksklusive færgebillet til og fra Ærø - der er lave priser på færgen - så den køber du selv ombord.


Vi beregner følgende billetpriser:

JULEBUSSEN BILLETPRISERDu kan booke og købe dine billetter nedenfor - så snart du har købt, modtager du en kvittering fra Paypal på betalingen. Lidt senere modtager du dit reservationsnummer med SMS til det mobilnummer, du har angivet i reservationen.

Der er maks. plads til 50 passagerer (alle billetkategorier) på hver bus - book i god tid hvis du vil være sikker på en plads.


KØB BILLETTER HER


Kan du ikke bestille via nettet - kan du læse mere her

Turene arrangeres af Ærøs eget rejsebureau, ærøtours (medlem af rejsegarantifonden)