turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

HELDAGSTUR PÅ ÆRØ -

Kør øen rundt med vore "HOP ON - HOP OFF" busser.....

Du stiger på bussen Det er gratis at køre med bussserne på Ærø, men det er uden guide og bussen kører kun på "hovedvejene" på Ærø.

Vor nyskabelse inkluderer en bustur HELE øen rundt ad veje, hvor rutebusserne normalt ikke kommer. Vi tager dig til bl.a. Skjoldnæs Fyr, Borgnæs, Rise Bryggeri og Gravendal.

Du får mulighed for at stå af ved vore stoppesteder og udforske området, for derefter at stige på bussen igen næste gang den ankmmer til dit sted.

Er du allerede på Ærø, kan du købe billet her og stige på bussen når du ønsker det.. Kommer du fra Fyn eller Als, sender vi dig en færgebillet og du kan  stige på bussen ved færgen og køre øen rundt. Du kan tillægge en frokost på en af vore restauranter - alt til en rimelig pris. Vi udsteder billetter og øvrige dokumenter til din tur umidelbart efter købet. Alle dokumenter snedes til den e-mail adresse, du har opgivet ved købet. Har du en HOTMAIL eller en GMAIL adresse, er det vor erfaring, at vore mails ofte ender i "UØNSKET MAIL" - så check venligst denne mappe for vores billetmail.

     


   
     
     


 

 


k